Hoe werkt het

GoCampaign is ontwikkeld om het u zo eenvoudig mogelijk te maken. In slechts vijf stappen hebt u uw campagne volledig ingericht en staan uw middelen in de startblokken om gepubliceerd te worden.

Importeer uw doelgroep

U begint met het importeren van uw adressenbestand. Dit doet u eenvoudig door het bestand te importeren waarin alle persoonsgegevens van uw doelgroep staan vermeld. Toch nog iemand vergeten? Geen probleem: u voegt makkelijk extra personen toe.

Kies uw uitingen

Kies uw drukwerk-uitingen. Wilt u uw campagne ook online laten gelden, kies dan alle online uitingen die u wilt inzetten en koppel uw socialmedia-accounts om ook via deze platformen uw boodschap te communiceren.

Vul sjablonen met tekst een beeld

Als u al uw drukwerk en online uitingen heeft geselecteerd, start u met het vullen van de sjablonen. Selecteer de afbeeldingen uit uw mediabank, vul de tekstvelden en orden alle content zoals u wilt. Zo vult u de sjablonen naar eigen wens, zodat alle uitingen er precies zo uit komen te zien, zoals u wilt.


Maak planning

Heeft u al uw (online) communicatie-uitingen klaar staan en bent u klaar om uw campagne te lanceren, maak dan een planning en geef aan wanneer welke uiting gelanceerd mag worden. Door al uw communicatie-uitingen zelf in te plannen, creëert u een professionele promotiecampagne waarin alle uitingen de gewenste aandacht krijgen.

Start uw campagne of publicatie

Is uw campagne eenmaal gelanceerd, dan kunt u de resultaten van al uw online communicatie-uitingen bekijken op het dashboard in uw account. U krijgt op deze manier inzicht in welke uitingen de beste resultaten opleveren. Waardevolle input om uw campagne op bij te sturen.

Bekijk uw statistieken

Betalen doet u zo!

Met de verschillende pakketten en oplossingen op maat kunt u campagnes voeren en publicaties maken. U betaalt hiervoor een vastgesteld maandelijks bedrag via automatische incasso. Als u een jaar vooruit betaalt, ontvangt u een aantrekkelijke korting. Drukwerk- en verzendkosten zijn niet in de maandfee inbegrepen. Deze kosten betaalt u met iDeal, MasterCard, Visa, PayPal, of American-Express.