Drukwerk

Binnen GoCampaign kunt u alle gangbare vormen van drukwerk opmaken en bestellen. Van uitnodigingen, wenskaarten en posters tot zakelijke brieven en commerciële mailings. Selecteer het gewenste middel in GoCampaign en plaats via enkele clicks de tekst en het beeld. En welk drukwerk u ook kiest, via de self mailer verzendt u het direct naar de contacten die u wilt. Zo wordt u ook nog eens alle handling uit handen genomen.


Direct mail

Met direct mail benut u de kracht van persoonlijke communicatie. Onder direct mail verstaan we alle gepersonaliseerde mailings, waarmee u iemand heel persoonlijk aanschrijft. Van commerciële mailings tot zakelijke brieven en opvolgende correspondentie.

Advertentie en leaflet

In GoCampaign maakt u in een handomdraai uw advertentie of leaflet op om uw doelgroep te bereiken. Kies de juiste woorden en beelden, bepaal de oplage en u beschikt zeer snel over sterk drukwerk met communicatiekracht.

Poster

De posters is en blijft een fysieke blikvanger voor uw merkboodschap. Via GoCampaign realiseert u een poster in elke gewenst, gangbaar formaat.