De kracht van GoCampaign

GoCampaign is het meest complete communicatieplatform voor al uw mulitmediale campagnes en publicaties. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste toepassingen en kenmerken.

Ben u geïnteresseerd in GoCampaign, maar wilt u mogelijkheden die hieronder niet vermeld staan? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om uw wensen te realiseren.

Eén database voor alle klantgegevens

Met GoCampaign hebt u één centrale database voor alle contactgegevens van uw klanten en relaties. Voer eenmaal de contactgegevens in en u hebt een rijke bron voor al uw campagnes en publicaties. Zowel online, offline als via social media.

Online en offline publiceren

GoCampaign is het enige platform waarmee u zowel online als offline kunt publiceren. Zo benut de kracht en het beste van twee werelden.

Online middelen

Elk online, offline en social kanaal maakt u eenvoudig op in GoCampaign. De sjablonen zijn al opgemaakt in uw huisstijl, zodat u alleen uw tekst- en beeldmateriaal hoeft te plaatsen.

Social Media

Social Media zijn een vaste waarde binnen elke campagne. Met GoCampaign zet u berichten klaar voor de kanalen die u wenst en plant u zelf wanneer ze gepost moeten worden.

Drukwerk

Binnen GoCampaign kunt u alle gangbare vormen van drukwerk opmaken en bestellen. Van uitnodigingen, wenskaarten en posters tot zakelijke brieven en commerciële mailings. Selecteer het gewenste middel in GoCampaign en plaats via enkele clicks de tekst en het beeld. En welk drukwerk u ook kiest, via de self mailer verzendt u het direct naar de contacten die u wilt. Zo wordt u ook nog eens alle handling uit handen genomen.

Combineer al uw middelen tot campagnes

De kracht van GoCampaign is dat u via alle gewenste kanalen snel en eenvoudig uw boodschap kunt communiceren. Zo bouwt u multimediaal aan campagnes die via meerdere wegen uw doelgroep bereiken.

Personaliseer uw online en offline middelen

Alle on- en offline middelen die u maakt in GoCampaign kunt u eenvoudig personaliseren. Zo communiceert u persoonlijk met u uw doelgroep. En dat is wel zo effectief.

Formulieren inrichten

In de online sjablonen kunt u gebruik maken van formulieren. Een formulier voor het aanvragen van informatie, een afspraak of voor het aanmelden voor een evenement. Zelfs het opmaken van een vragenlijst voor bijvoorbeeld een product- of klanttevredenheidsonderzoek is mogelijk. Alle reacties worden opgeslagen in een database en kunt u bekijken.

Mediabeheer en downloads

Binnen GoCampaign heeft u een eigen mediabibliotheek. De mediabilbliotheek biedt u een overzichtelijke structuur voor al uw beeldmateriaal. Van facebook-afbeeldingen, logo en huisstijlelementen tot foto’s en andere beelden die u wilt toepassen voor al uw communicatie. Zo heeft u altijd uw benodigde campagnemateriaal binnen handbereik. Zo hebt u één locatie waar u overal en altijd bij kunt. Wel zo handig.

Responsive online middelen

Alle online middelen op GoCampaign zijn responsive. Dit betekent dat uw website, nieuwsbrieven of e-formulieren op elk device zo optimaal en duidelijk mogelijk worden weergegeven. Zo heeft uw doelgroep altijd een positieve online beleving van uw merk.

Nederlands of Engelstalige werkomgeving

GoCampaign is een Nederlands product,maar kan ook in het Engels worden weergegeven. Ideaal als u werkt met buitenlandse filialen of werknemers.

Uw huisstijl geïntegreerd

Voor uw organisatie op maat. Wij vertalen uw huisstijl naar GoCampaign door alle gewenste communicatiemiddelen en aanvullende wensen voor uw documenten-, media-, en klantbeheer in het pakket te implementeren.