Online middelen

Elk online, offline en social kanaal maakt u eenvoudig op in GoCampaign. De sjablonen zijn al opgemaakt in uw huisstijl, zodat u alleen uw tekst- en beeldmateriaal hoeft te plaatsen.


Compacte website

Met GoCampaign maakt u snel en eenvoudig een compacte website. Met een overzichtelijke menustructuur, zodat uw lezer snel en overzichtelijke de informatie vindt die hij zoekt.

Landingspagina

Een landingspagina is een belangrijke aanvulling voor uw communicatiecampagne. Het is een uitgelezen middel om een specifiek product, evenement of een actie te promoten. Uiteraard koppelt u de pagina heel eenvoudig met u website.

Reactieformulier

U wilt uw contacten online aanschrijven, bijvoorbeeld om ze uit te nodigen voor een evenement, om uw nieuwsbrief te promoten of uw dienstverlening te evalueren? In GoCampaign richt u uw e-formulier eenvoudig in voor elke gewenste toepassing en met de invulvelden die u wenst. Alle reacties worden opgeslagen en zijn direct inzichtelijk voor u.

Nieuwsbrief

Wilt u periodiek van u laten horen? In GoCampaign stelt u eenvoudig een nieuwsbrief op die u met een klik op de knop verzendt!

Ads en banners

Om zichtbaar te zijn op de online hotspots waar uw doelgroep veelvuldig komt, maakt u gebruik van Google Display Network banners. Deze online banners verschijnen op de websites die u wenst.

Video’s plaatsen op Youtube en Vimeo

GoCampaign is direct gekoppeld met Youtube en Vimeo. Het enige dat u hoeft te doen, is uw filmpje uploaden op deze platforms en de koppeling te plaatsen in het online middel dat u wenst.